Despre noi

CINE SUNTEM

CNCIR (Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune S.A) este cel mai important furnizor român de servicii profesionale de inspecție, verificare, testare, certificare și formare profesională care asigură funcționarea în condiții de siguranță a instalațiilor și echipamentelor.

Organizația noastră este companie cu capital integral de stat, de interes strategic național, înființată în anul 2010 prin Hotărârea Guvernului Nr. 1.139, ce funcționează sub autoritatea Ministerului Energiei.

Compania are în structură 8 sucursale regionale care au în subordine 17 puncte de lucru, distribuite în mod echilibrat pe întreg teritoriul ţării și peste 200 de specialişti cu o vastă experienţă în domeniul instalaţiilor de ridicat și al instalaţiilor mecanice sub presiune.

CNCIR, prin activitățile și serviciile prestate, atât pe piața reglementată, cât și pe piața concurențială, oferă sprijin operatorilor economici din toate domeniile de activitate în ceea ce privește reducerea riscurilor, îmbunătățirea eficienței și creșterea performanțelor instalațiilor și echipamentelor din domeniul său de activitate.

Activitățile desfășurate sunt recunoscute și dezvoltate prin numeroasele certificări și acreditări deținute de companie, care oferă clienților noștri beneficiile și garanția unor servicii de înaltă calitate.

CNCIR este singura companie din România membră a TIC Council (Testing, Inspection and Certification Council), organizație internațională cu peste 100 de membri, al cărui obiectiv este să inspire încredere la nivel mondial ca voce a industriei independente de testare, inspecție și certificare.

Urmărim excelența în activitate prin performanță, eficacitate și eficiență. Suntem un promotor al parteneriatelor pe termen lung și ne dorim să menținem încrederea câștigată și standardele de profesionalism impuse.

Ne luăm angajamentul de a menține ridicat nivelul calității serviciilor prestate pentru a onora responsabilitatea pe care o avem față de clienții noștri și venim în întâmpinarea dumneavoastră cu toată seriozitatea și profesionalismul necesare consolidării unui parteneriat pentru siguranță.