Campania „Moș Crăciun pentru toți”
2022 ​

În luna decembrie 2022, Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune S.A.a dat start-ul campaniei „Moș Crăciun pentru toți”, prin care și-a propus să aducă o schimbare pozitivă în viața unor copii ce se află în dificultate în preajma sărbătorilor de iarnă.

Angajații CNCIR S.A. care au dorit să participe la campania „Moș Crăciun pentru toți” au pregătit câte o cutie de pantofi pe care au menționat grupa de vârstă și genul copilului pentru care este potrivit cadoul, în care au adăugat dulciuri neperisabile, rechizite, haine, jucării, jocuri educative și produse de igienă personală.

Prin implicarea, devotamentul și aportul angajaților CNCIR S.A., campania „Moș Crăciun pentru toți” s-a încheiat cu succes și suntem mândri că am reușit să strângem 120 de cadouri care au adus zâmbete și bucurie copiilor din Centrul de zi pentru copii Sfântul Stelian din cadrul Fundației Bucuria Ajutorului Filiala Urlați și din alte centre din zonele limitrofe.

Deoarece toți copiii merită să aibă parte de magia sărbătorilor de iarnă, de un Crăciun fericit, colectivul nostru a reușit să îndeplinească dorințele copiilor la care exista posibilitatea ca Moș Crăciun să nu mai ajungă anul acesta, făcându-le, astfel, această perioadă a anului mai frumoasă. Drept răsplată pentru cadourile primite, plini de emoție și fericire, copiii au susținut un spectacol specific sărbătorilor de iarnă, presărat cu cântece și colinde.

Atmosfera specifică sărbătorilor și valul de emoții acompaniat de chipurile fericite ale copiilor la primirea darurilor de la spiridușii lui Moș Crăciun ne bucură extrem de mult și ne lansează provocarea de a ne extinde în anii care urmează.

CNCIR S.A. acordă o importanță deosebită acțiunilor de responsabilitate socială corporativă și încurajează angajații să participe în continuare la proiecte de voluntariat cu un impact pozitiv pentru comunitate .

Mulțumim tuturor celor care au răspuns cu sufletul acestei inițiative!