Campania „Împreună pentru o șansă mai bună”
2023​

Ca urmare a cutremurului major petrecut în 6 februarie 2023 care a lovit mai multe orașe de la granița dintre Turcia și Siria, Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune S.A. a dat start-ul campaniei „Împreună pentru o șansă mai bună” pentru a răspunde nevoilor zecilor de mii de sirieni afectați de tragicul eveniment.

Angajații CNCIR S.A. s-au mobilizat de urgență prin acest proiect de solidaritate pentru a ajuta persoanele vulnerabile din Siria, afectate de dezastrul natural și expuse la intemperii într-o perioadă a anului în care temperaturile se află sub nivelul de îngheț, și au pregătit cu drag peste 150 de pachete cu articole de îmbrăcăminte (fulare, mănuși, fesuri, haine groase etc.), încălțăminte, pături/pilote, saci de dormit și termosuri. Toate pachetele donate de voluntarii campaniei „Împreună pentru o șansă mai bună” au fost predate în data de 1 martie 2023 către Ambasada Republicii Arabe Siriene din București, care va efectua demersurile necesare pentru transportarea produselor în zonele afectate.  

Prin implicarea, mobilizarea, devotamentul și aportul angajaților CNCIR S.A., campania „Împreună pentru o șansă mai bună” s-a încheiat cu succes și suntem mândri că am reușit să oferim ajutor cât mai multor persoane afectate de criza umanitară din Siria, exacerbată de cel mai mare cutremur din acest secol.

CNCIR S.A. acordă o importanță deosebită acțiunilor de responsabilitate socială corporativă și încurajează angajații să participe în continuare la proiecte sociale de solidaritate cu un impact pozitiv pentru oamenii greu încercați din zonele afectate de teribilul cutremur.

Mulțumim tuturor celor care au răspuns cu sufletul acestei inițiative!