Communicated

Press release on CNCIR day - December 8, 2022

Descriere

Ioana Timofte-Dir. General CNCIR a spus că, astfel, compania a găsit o soluție pentru cea mai gravă problemă cu care se poate confrunta o companie de servicii, și anume personalul de specialitate și bine pregătit: “Sperăm că noii colegi vor rămâne alaturi de noi, sperăm că nu vom avea parte de ceea ce s-a întâmplat în trecut, oferte de nerefuzat din mediul privat și ignoranță din partea companiilor de stat.

Avem tineri foarte deștepți, foarte bine pregătiți, avem niște profesori extraordinari la Facultățile de Politehnică și credeți-mă că viitorul chiar arată foarte, foarte bine și vă spun că cele mai curajoase tinere inginer sunt fetele.”

CNCIR (Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune S.A) este cel mai important furnizor român de servicii profesionale de inspecție, verificare, testare, certificare și formare profesională care asigură funcționarea în condiții de siguranță a instalațiilor și echipamentelor.

Conducerea CNCIR este promotoarea aplicării unei politici de ”active ageing” cu o continuare nu doar a activității celor vizați, ci și cu aplicarea unor programe de formare profesională și instruire pentru asimilarea noilor tendințe de cercetare și inovare în domeniile de expertiză, odată cu progresul tehnologic.

,,Acum, la aniversarea a 12 ani  de existență a companiei CNCIR suntem la fel de entuziaști ca la început, mai înțelepți și având experiență semnificativă câștigată alături de partenerii noștri.” – Ioana Timofte, Director General

Ne păstram poziția drept cel mai important furnizor român de servicii profesionale de inspecție, verificare, testare, certificare și formare profesională.

Urmărim excelența în activitate prin performanță, eficacitate și eficiență. Suntem un promotor al parteneriatelor pe termen lung și ne dorim să menținem încrederea câștigată și standardele de profesionalism impuse. Acest lucru nu se poate realiza fără aportul oamenilor deosebiți care zi de zi, prin devotamentul, seriozitatea și profesionalismul de care dau dovadă, asigură menținerea nivelului ridicat al calității serviciilor prestate de companie.

,,Echipa managerială pe care o conduc este constituită din adevărați oameni de succes care au performat pe domeniile lor de inspecție și expertiză, principala forță a echipei venind din unitatea strategică și viziunea de dezvoltare potrivit căreia subiectul unei etape a devenit invariabil obiectul subiectului etapei următoare. Nucleul palierului de conducere de nivel mediu-operațional este unul de excepție constituit din profesioniști cu mulți ani de expertiză în spate și continuitate profesională evolutivă pe domeniile specifice.” – Ioana Timofte, Director General

Menținem nivelul ridicat al calității serviciilor prestate pentru a onora responsabilitatea pe care o avem față de clienții noștri și venim în întâmpinarea acestora cu toată seriozitatea și profesionalismul necesare consolidării unui parteneriat pentru siguranță. Adoptăm strategii specifice, cu consultanță profesionistă, obiectivul fiind reziliența organizațională.

Abordăm responsabilitățile în mod proactiv cu accent pe predictibilitate și siguranță, reușind totodată și asimilarea evenimentelor de tip ,,black swan” cu aplicarea unor proceduri de feedback reactiv.

Mulțumesc tuturor și… LA MULTI ANI CNCIR !!!

Anunț program intership  – Stagiarii de astăzi, colegii noștri de mâine! (perioada de înscrieri în program s-a finalizat)

     CNCIR aniversează 11 ani de funcționare, în care a fost, constant, lider de piață. Ioana Timofte, Director General: “Este o realizare care aparține profesioniștilor companiei, cărora le mulțumesc pentru dedicare și profesionalism ”

     Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune aniversează, astăzi, 11 ani de funcționare. CNCIR S.A. este unul dintre liderii pieței serviciilor de certificare, testare, inspecții și instruire din România, fiind o companie cu capital integral de stat ce funcționează sub autoritatea Ministerului Energiei, asigurând funcţionarea în condiţii de siguranţă a instalaţiilor instalaţiilor sub presiune, instalaţiilor de ridicat şi a aparatelor consumatoare de combustibil.

     Cu acest prilej, Directorul General al CNCIR, Ioana Timofte, a declarat: “CNCIR acordă sprijin operatorilor economici din toate domeniile de activitate în ceea ce privește reducerea riscurilor, îmbunătățirea eficienței și creșterea performanțelor instalațiilor și echipamentelor din domeniul său de activitate. Activitățile desfășurate sunt recunoscute și dezvoltate prin numeroasele certificări și acreditări deținute de companie, care oferă clienților noștri beneficiile și garanția unor servicii de înaltă calitate. Urmărim excelența în activitate prin performanță, eficacitate și eficiență. Suntem un promotor al parteneriatelor pe termen lung și ne dorim să menținem încrederea câștigată și standardele de profesionalism impuse.

     De 11 ani suntem lideri de piață, am crescut constant și vom continua să creștem. Acest lucru nu se putea întâmpla fără profesionalismul și dedicarea angajaților CNCIR, de care sunt deosebit de mândră și cărora le mulțumesc în această zi specială pentru companie. Sutem compania care are un procent foarte mare de angajați cu studii superioare, aproape 87%, și suntem compania care a reușit să mențină și o pondere crescută a cotei de gen – peste 35% din angajații noștri sunt femei. Sunt mândră de fiecare dintre colegii mei, le urez sănătate și le mulțumesc pentru sacrificiile personale pe care le-au făcut pentru a se asigura că activitățile operatorilor economici care ne sunt parteneri se desfășoară în condiții de siguranță. Avem o misiune importantă în ecosistemul economic și zi de zi ne îndeplinim cu succes această misiune”.

     Informații despre companie:

     Compania are în structură 8 sucursale regionale care au în subordine 17 puncte de lucru, distribuite în mod echilibrat pe întreg teritoriul ţării și peste 200 de specialişti cu o vastă experienţă în domeniul instalaţiilor de ridicat și al instalaţiilor mecanice sub presiune.

     Printre direcțiile companiei aflate într-o continuă creștere se află și lucrările executate de Laboratorul de Încercări Distructive și Nedistructive (LIDN) al CNCIR S.A., începând cu anul 2020, execută examinarea magneto-inductivă MRT, pe piața concurentială, având în dotare echipamente și accesorii pentru examinarea instalațiilor de transport pe cablu pentru persoane, tip telescaun, teleschi, telegondolă, cât și la instalații industriale tip cablu funicular, cablu cabină de extracție, etc. Această activitate este în continuă creștere, CNCIR câștigând o cotă de piață de până la 60% la nivelul anului 2021. În acest an, LIDN a adăugat în dotarea sa echipamente pentru încercări mecanice și tehnologice care pot satisface toate cerințele apărute în activitatea VTU IE (expertize), domeniu în care CNCIR deține toate autorizatiile ISCIR.

     În plus, CNCIR deține o experiență importantă și ca furnizor de formare profesională. Identificarea corectă a nevoii de formare continuă a adulților pe  o piață a muncii dinamică și exigentă și interesul pentru îmbunătățirea permanentă a calității serviciilor prestate au condus, și în acest an, la atingerea obiectivului CNCIR de a dezvolta constant portofoliul serviciilor sale. Astfel, CNCIR  SA a adăugat în  portofoliul serviciilor de formare profesională prestate 7 noi programe de formare de instruire care se adresează personalului tehnic de specialitate înalt calificat, responsabil cu prestarea activităților autorizate de ISCIR la instalațile sub presiune și de ridicat.

     CNCIR este singura companie din România membru al TIC Council (Testing, Inspection and Certification Council), organizație internațională cu peste 90 de membri, al cărui obiectiv este să inspire încredere la nivel mondial ca voce a industriei independente de testare, inspecție și certificare.

     Cu o tradiţie în România de peste un deceniu, CNCIR S.A. este partenerul de încredere care dorește să ofere în continuare clienților funcționarea în deplină siguranță a instalațiilor/ echipamentelor sub presiune, a instalațiilor de ridicat și a aparatelor consumatoare de combustibil. Performanţa acestei activităţi strategice pentru economia națională a crescut an de an prin muncă, seriozitate, dezvoltarea de noi linii de business și profesionalismul conducerii și angajaților.

08.12.2021

     Ioana Timofte, Directorul General al Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune, susține, cu prilejul zilei de 1 decembrie, că resursa umană reprezintă valoarea cea mai importantă pe care o poate avea un stat și pe care acesta trebuie să o protejeze.

     “Ziua de 1 Decembrie este nu doar o Sărbătoare Națională și un prilej pentru a ne onora eroii, cei care și-au sacrificat viața pentru România, ci reprezintă și un moment potrivit pentru a reflecta asupra valorilor pe care dorim să le protejăm în viitor. Acum, în aceste zile, în această perioadă în care ne confruntăm nu doar cu pandemia COVID-19, dar și cu o serie de reajustări sistemice în societate și economie, vedem clar că resursa umană reprezintă cea mai importantă valoare pe care o poate avea un stat, fiind și valoarea pe care avem cu toții datoria să o protejăm, pe măsura abilităților noastre, zi de zi. Retenția specialiștilor veritabili, dezvoltarea de noi profesioniști și identificarea locului corect pe care aceștia urmează să îl ocupe în cadrul unei companii reprezintă măsuri prin care vom avea nu doar o societate mai prosperă, dar și o țară mai sigură, din toate punctele de vedere”, a declarat Ioana Timofte.

     Directorul General al CNCIR a continuat: “Avem nevoie de un plan de bătaie bine pus la punct, de o strategie națională pentru combaterea fenomenelor de brain-drain și de deprofesionalizare a industriei, fenomene care reprezintă adevărate amenințări la adresa securității economice și sociale ale unui stat. Sunt încrezătoare că odată cu reluarea activității după sărbătorile Sfântului Andrei și a Zilei Naționale, vom începe să facem fiecare ce și cât putem, pentru a ne îndeplini misiunea în acest sector al resurselor umane, pentru că nu ne mai permitem să așteptăm. Schimbări globale vor afecta și țara noastră și trebuie să fim pregătiți. Le doresc tuturor angajaților și colaboratorilor CNCIR să se bucure în siguranță de aceste sărbători”.

Colectivul CNCIR S.A. anunță cu regret, astăzi 12 august 2021,  trecerea în neființă a domnului Dan-Ștefan CETACLI, fost Director General al companiei. A fost un om deosebit, un specialist și un profesionist adevărat, un om de la care cu toții am avut de învățat. Dumnezeu să-l ierte și să-l primească în Împărăția Sa!

Sincere condoleațe familiei îndoliate.

Conferință de presă susținută de Virgil Popescu, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – 25 noiembrie 2020, ora 13.00, sediul CNCIR

“Bună ziua, Ne aflăm astăzi la Compania Națională pentru Controlul Cazanelor Recipientelor (CNCIR) sub presiune și Instalațiilor de ridicat, o să vreau să vă obișnuiți ca în fiecare săptămână o să facem conferință la o altă companie. Vreau să vă prezint companiile pe care se află în coordonarea Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, companii care au reușit, care sunt puternice pe piață, care sunt lideri în domeniul lor, cum este CNCIR. CNCIR este una dintre cele mai profitabile companii pe care le are ministerul, în portofoliu, și poate să fie considerată un model de bune practici economice. Împlinește 10 ani de activitate chiar pe 8 decembrie, iar de la înființare și până acum a înregistrat un profit total în valoare de 186.101.000 lei, la o cifră de afaceri în valoare de 593.898.744 lei. Printre obiectivele de interes strategic pe care le are în administrare, în verificare CNCIR se găsesc reactoarele 1 și 2 de la Cernavodă, și nu întâmplător vreau să fac această trecere la Cernavodă, la domniul nuclear; pentru că CNCIR este abilitată prin lege să autorizeze și să facă verificările pentru instalațiile nucleare de la Cernavodă. Aș vrea să vă aduc în atenție că la sfârșitul săptămânii trecute am primit de la Comisia Europeană acordul pentru semnarea Acordului interguvernamental între Guvernul României și Guvernul SUA, pentru retehnologizarea reactorului 1, construcția reactoarelor 3 și 4. De asemenea, acel acord mai prevede și cooperare în domeniul nuclear civil, inclusiv introducerea de noi tehnologii. Practic, așa cum am promis, trecem de această fază a semnării și ne apucăm efectiv de treabă la reactoarele 3 și 4. Următoarea etapă este stabilirea consorțiului cu firme din SUA, Franța și Canada și, evident, din România, pentru că ne dorim un conținut local industrial puternic, urmând ca în cursul anului următor, la început, decizia de investiții să poată fi luată. Aflându-ne aici la CNCIR, fiind o societate care se ocupă cu verificarea inclusiv a instalațiilor din domeniul sanitar, aș vrea să intrăm puțin în acest domeniu și să vă spun că, în continuare, avem în desfășurare un control cu ANPC în supravegherea pieței interne; este rolul ministerului economiei de a supraveghea piața internă, rolul ANPC de a vedea dacă se respectă regulile și aș vrea să vă spun că sunt ușor uimit și dezamăgit, de calitatea măștilor de protecție aflate pe piață în acest moment. Dacă v-aș spune că jumătate din măștile care se găsesc în comercializare în momentul de față, în rețelele de distribuție – și aici vorbim despre hipermarketuri, rețele de farmacii, depozite, nu respectă normele, adică nu ne protejează, poate că ați zice că exagerez, dar asta este realitatea și vreau să dau un semnal foarte clar că acest lucru trebuie să înceteze. Nu putem să acceptăm să fie puse în comercializare măști care nu protejează populația. Au fost oprite de la comercializare de către inspectorii ANPC, s-a făcut tot ce este posibil, s-au dat amenzi de 18 milioane de lei, în momentul de față măștile care sunt pe piață sunt conforme și vreau să vă spun că absolut toate măștile care sunt necomforme sunt numai din import și vreau să le spun românilor că avem peste 16 companii care produc măști, au o asociație a producătorilor de măști românească, care asigură că pot să asigure întreagul necesar de consum al României și e firesc să caute produse românești pentru că sunt autorizate, sunt acreditate și sunt cele mai bune de pe piață. Retailerii rețelelor de farmacii, chiar dacă au luat amenzi, le spun să nu mai permită comercializarea produselor care nu respectă normele. Pentru că acest lucru s-a văzut inclusiv la nivelul UE și pe lângă faptul că există măști sanitare, există măști de protecție, a apărut și a treia categorie: a așa ziselor măști de care vă vorbesc și pentru care, împreună cu ANPC, o să luăm decizia să se emită un ordin și să se spună foarte clar că aceste măști nu asigură protecția anticovid. Oamenii trebuie să știe când cumpără, că dacă acest produs este pe raft și se numește mască, nu este o mască care protejează. Acesta este un mesaj pe care vreau să îl dau românilor, să se orienteze către produse românești, produse de calitate, pentru că acestea sunt cu adevărat certificate și acreditate și îi protejează. Aș vrea să trec la un alt domeniu, la domeniul energiei și să vă dau în premieră o informație, ieri (marți 24 noiembrie) am avut o întâlnire cu administratorul special de la ELCEN și vreau să vă zic că ELCEN va ieși din insolvență. Am găsit soluția, se fac, împreună cu ANAF, compensările, Ordonanța nr.69/2020, în așa fel încât penalitățile la bugetul de stat să fie tăiate și ELCEN va ieși din insolvență. Ce înseamnă asta?!? Înseamnă că ELCEN poate să acceseze fonduri și poate să înceapă acele retehnologizări. Iată că împreună cu Primăria București, pentru că este vorba de MFP, MEEMA și de Primăria București, s-a găsit această soluție ca printr-o compensare largă cu MFP și ANAF să se poată folosi OG 69/2020 de stingere a debitelor și de tăiere a penalităților și ELCEN va deveni o companie viabilă scoasă din insolvență care va putea să meargă mai departe. Astăzi de dimineață, am avut o întâlnire cu Premierul Ludovic Orban și cu cei din domeniul HORECA. Ați văzut că au ieșit la declarații, ați văzut că ce am promis ne ținem de cuvânt. Am dat drumul la notificarea pentru schema de ajutor de stat către Consiliul Concurenței, să plece la Bruxelles. Este vorba de ajutor de stat în valoare de 20% pentru pierderile suferite la nivelul cifrei de afaceri aferente anului 2020 față de 2019. Lucrurile or să fie foarte simple, nu vor fi complicate, evaluăm cifra de afaceri a anului 2019, evaluăm cifra de afaceri a anului 2020, aferente codurilor CAEN autorizate și nu întreaga cifră de afaceri a unei companii care poate să aibă mai multe coduri CAEN și nu doar din HORECA. Ajutorul de stat reprezintă 20%; au plecat mulțumiți cei din HORECA ne ținem de cuvânt. Proiectul Ordonanței de Urgență va fi analizat în primă lectură, cel mai probabil în prima ședință de Guvern, care cred că va fi săptămâna aceasta. În proiect vom detalia schema de ajutor de stat și va intra în vigoare. O să aibă o clauză suspensivă – exact în momentul în care schema va fi aprobată de Comisia Europeană. Am spus data trecută că aș dori să fac o conferință mai scurtă; a fost lungă data trecută pentru că am avut de pprezentat un bilanț al întregului minister, este un minister foarte mare. Aștept cu drag întrebările dvs. pe orice temă doriți!”

CNCIR celebrates 11 years of operation, in which it has been a constant market leader. Ioana Timofte, General Manager: “It is an achievement that belongs to the company’s professionals, whom I thank for their dedication and professionalism”.

   The National Company for the Control of Boilers, Lifting Installations and Pressure Vessels celebrates, today, 11 years of operation. CNCIR SA is one of the leaders in the certification, testing, inspection and training services market in Romania, being a company with full state capital operating under the authority of the Ministry of Energy, ensuring the safe operation of pressure installations, lifting installations and of fuel consuming appliances.

   On this occasion, the General Manager of CNCIR, Ioana Timofte, stated: “CNCIR provides support to economic operators in all fields of activity in terms of reducing risks, improving efficiency and increasing the performance of facilities and equipment in its field of activity. The activities carried out are recognized and developed through the numerous certifications and accreditations held by the company, which offer our customers the benefits and the guarantee of high quality services. We pursue excellence in business through performance, effectiveness and efficiency. We are a promoter of long-term partnerships and we want to maintain the trust we have gained and the standards of professionalism imposed.

   We have been market leaders for 11 years, we have grown steadily and we will continue to grow. This could not have happened without the professionalism and dedication of CNCIR employees, of whom I am particularly proud and whom I thank on this special day for the company. We are the company that has a very high percentage of employees with higher education, almost 87%, and we are the company that has also managed to maintain a high gender ratio – over 35% of our employees are women. I am proud of each of my colleagues, I wish them good health and thank them for the personal sacrifices they have made to ensure that the activities of our economic partners are safe. We have an important mission in the economic ecosystem and every day we successfully fulfil this mission”.

Information about the company

The company has 8 regional branches with 17 subordinate places of business, distributed evenly throughout the country and over 200 specialists with extensive experience in the field of lifting and mechanical pressure installations.

 Among the directions of the constantly growing company are the works executed by the Destructive and Non-Destructive Testing Laboratory (DNDTL) of CNCIR S.A., starting with 2020, performs the magneto-inductive MRT examination, on the competitive market, equipped with equipment and accessories for the examination of cable transport installations for persons, such as chairlifts, ski lifts, cable car, as well as industrial installations such as funicular, extraction cable cab, etc. This activity is constantly growing, CNCIR gaining a market share of up to 60% in 2021. This year, DNDTL has added to its equipment for mechanical and technological testing that can meet all the requirements arising in the VTU IE activity (expertise), field in which CNCIR holds all ISCIR authorizations.

 In addition, CNCIR also has significant experience as a professional training provider. The correct identification of the need for continuous training of adults in a dynamic and demanding labour market and the interest for the permanent improvement of the quality of the services provided led, again this year, to the achievement of CNCIR’s objective to constantly develop its services portfolio. Thus, CNCIR SA added to the portfolio of professional training services provided 7 new professional training programs that are addressed to highly qualified specialized technical staff, responsible for providing the activities authorized by ISCIR to pressure and lifting installations.

 CNCIR is the only Romanian company member of the TIC Council (Testing, Inspection and Certification Council), an international organization with over 90 members, whose goal is to inspire worldwide confidence as the voice of the independent testing, inspection and certification industry.

With a tradition in Romania for over a decade, CNCIR S.A. is the reliable partner that wants to continue to offer customers the safe operation of pressure installations/equipment, lifting installations and fuel consuming appliances. The performance of this strategic activity for the national economy has increased year by year through work, seriousness, the development of new business lines and the professionalism of the management and employees.

08.12.2021

Ioana Timofte, General Manager of the National Company for the Control of Boilers, Lifting Installations and Pressure Vessels, claims, on the occasion of the National Day – December 1st, that human resources represent the most important value that a state can have and that it must protect it.

“December 1st is not only a National Holiday and an occasion to honor our heroes, those who sacrificed their lives for Romania, but it is also a good time to reflect on the values we want to protect in the future. Nowadays, in this period in which we are facing not only the COVID-19 pandemic, but also a series of systemic readjustments in society and the economy, we see clearly that human resources are the most important value that a state, being also the value that we all have the duty to protect, according to our abilities, day by day. The retention of real specialists, the development of new professionals and the identification of the right place for them to occupy within a company are measures by which we will have not only a more prosperous society, but also a safer country, from all points of view”, said Ioana Timofte.

The General Manager of CNCIR continued: “We need a well-developed battle plan, a national strategy to combat the phenomena of brain drain and deprofessionalization of the industry, phenomena that represent real threats to the economic and social security of a state. I am confident that with the resumption of activity after the holidays of St. Andrew and National Day, we will begin to do what we can to fulfill our mission in this sector of human resources, because we can no longer afford to wait. Global change will also affect our country and we must be prepared. I wish all CNCIR employees and collaborators to enjoy these holidays safely”.

The CNCIR S.A. team announces with regret, today, 12 August 2021, the passing away of Mr. Dan-Ștefan CETACLI, former General Manager of the company. He was a great man, a true specialist and a professional, a man from whom we all learned. May God forgive him and receive him into His Kingdom!

Sincere condolences to the grieving family.

Press conference given by Virgil Popescu, Minister of Economy, Energy and Business Environment – 25 November 2020, 13.00, CNCIR headquarters

“Hello! Today we are at the National Company for the Control of Pressure Boilers, Pressure Vessels and Lifting Installations (CNCIR), and I will want you to get used to the fact that every week we will hold a press conference with another company. I want to introduce you to the companies that are under the coordination of the Ministry of Economy, Energy and Business Environment, companies that have succeeded, that are strong in the market, that are leaders in their field, such as CNCIR. CNCIR is one of the most profitable companies in the portfolio of the ministry, and can be considered a best practice business model. It celebrates 10 years of activity on December 8, and since its establishment until now it has registered a total profit of Lei 186,101,000, at a turnover of Lei 593,898,744. Among the objectives of strategic interest that it has in the administration, in CNCIR verification are reactors 1 and 2 from Cernavodă, and it is not by chance that I want to make this transition to Cernavodă, to the nuclear field; because CNCIR is empowered by law to authorize and carry out verifications for Cernavodă nuclear installations. I would like to draw your attention to the fact that at the end of last week I received from the European Commission the consent to sign the Intergovernmental Agreement between the Government of Romania and the US Government, for the refurbishment of reactor 1, the construction of reactors 3 and 4. That agreement also provides for cooperation in the field of civilian nuclear, including the introduction of new technologies. Basically, as we promised, we are going through this phase of signing and we are actually starting work on reactors 3 and 4. The next step is to establish a consortium with companies from the USA, France and Canada and, obviously, from Romania, because we want a strong local industrial content, and in the following year, at the beginning, the investment decision can be made. Being here at CNCIR, being a company that deals with the verification of sanitary installations, I would like to go a little into this field and tell you that we still have an ongoing control with ANPC in the supervision of the internal market; it is the role of the Ministry of Economy to supervise the internal market, the role of ANPC to see if the rules are followed and I would like to tell you that I am slightly amazed and disappointed by the quality of the masks on the market at the moment. If I told you that half of the masks that are currently on the market, in distribution networks – and here we are talking about hypermarkets, pharmacy networks, warehouses, do not comply with the rules, i.e. do not protect us, maybe you would say that I’m exaggerating, but that’s the reality and I want to give a very clear signal that this must stop. We cannot accept that masks that do not protect the population be put on the market. They were stopped from sale by ANPC inspectors, everything possible was done, fines of 18 million lei were given, at the moment the masks that are on the market are compliant and I want to tell you that absolutely all the masks that they are non-compliant, they are only imported and I want to tell Romanians that we have over 16 companies that produce masks, they have an association of Romanian mask producers, which ensures that they can provide the entire consumption needs of Romania and it is natural to look for Romanian products for that they are licensed, accredited and the best on the market. Retailers of pharmacy networks, even if they have been fined, tell them not to allow the marketing of products that do not comply with the rules. Because this has been seen even at EU level and in addition to the fact that there are sanitary masks, there are protective masks, the third category has appeared: the so-called masks I am talking about and for which, together with ANPC, we will take the decision to issue an order and to state very clearly that these masks do not provide anti-Covid protection. People need to know when they buy, that if this product is on the shelf and is called a mask, it is not a protective mask. This is a message that I want to give to Romanians, to focus on Romanian products, quality products, because they are truly certified and accredited and protect them. I would like to move on to another area, the field of energy and give you information for the first time, yesterday (Tuesday, November 24), I had a meeting with the special administrator of ELCEN and I want to tell you that ELCEN will come out of insolvency. We found the solution, the compensations are made, together with ANAF, Ordinance no.69/2020, so that the penalties to the state budget are cut and ELCEN will come out of insolvency. What does that mean? It means that ELCEN can access funds and start those retrofits. So, together with Bucharest City Hall, because it is about MFP, MEEMA and Bucharest City Hall, this solution was found so that through a wide compensation with MFP and ANAF it can be used GO 69/2020 for extinguishing debts and cutting penalties ELCEN will become a viable company out of insolvency that will be able to move forward. This morning, I had a meeting with Prime Minister Ludovic Orban and those in the HORECA field. You saw that they came out to make statements, you saw that we kept our word. We have launched a notification for the State aid scheme to the Competition Council to leave for Brussels. This is 20% state aid for the losses suffered at the level of turnover for the year 2020 compared to 2019. Things will be very simple, they will not be complicated, we are evaluating the turnover of 2019, we are evaluating the turnover of 2020, related to the authorized NACE codes and not the entire turnover of a company that can have several NACE codes and not just from HORECA. State aid represents 20%; those from HORECA left satisfied, we keep our word. The draft Emergency Ordinance will be analyzed at first reading, most likely at the first Government meeting, which I believe will be this week. In the project we will detail the state aid scheme and it will come into force. It will have a suspension clause – just when the scheme is approved by the European Commission. I said last time that I would like to give a shorter conference; it was a long one because I had to present a balance sheet of the whole ministry, it is a very big ministry. I look forward to your questions on any topic you want!”